IPC Trainingen

Indien u een betrouwbare en ter zake kundige partner zoekt voor training en educatie van uw medewerkers, willen wij u onze partner Ramon Essers aanbevelen.

Nooit eerder kreeg u een meer gedreven en enthousiaste docent bij u op bezoek, die ook uw mensen weer liefde voor het vak kan bijbrengen! Vraag maar eens naar de referenties van onze klanten.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met hem op, om uw wensen te bespreken.

En natuurlijk kunnen uw mensen, tijdens de training, dan ook met de professionele materialen van PrintTec kennis maken.

Heeft u een ESD of soldeercursus gevolgd bij Etech? Dan krijgt u ook nog een leuke verrassing...

!

ETECH trainingen

ETECH-trainingen verzorgt praktijkgerichte trainingen op maat voor met name de elektronica producerende industrie. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan onze klanten is ons streven!

ETECH-trainingen is een internationaal advies-, opleidings- en certificeringsinstituut en wil een vooraanstaande positie in de markt innemen en zich presenteren als een onafhankelijke, vakbekwame en betrouwbare partner, voor alle elektrotechnische- en commerciële opleidingen en certificeringen.

ETECH-trainingen levert een zo uitgebreid mogelijk opleidingenaanbod dat aansluit op de behoefte en vragen van onze klanten. Naast de opleidingen begeleidt en adviseert ETECH-trainingen bedrijven onder andere bij het behalen en implementeren van een IPC certificaat.

Het leveren van maatwerk is een van onze sterke kanten. De behoeften van onze klant staan voorop! Wij nemen daarom de tijd om uw specifieke eisen en wensen rustig te bespreken. Maatwerk vereist immers een goede inventarisatie en een goede voorbereiding. Wij beschikken over de middelen en mogelijkheden om onze opleidingen en trainingen zowel op eigen locatie, als op locatie van de klant te verzorgen.