click here to visit the website
click here to visit the website

ETECH trainingen

  • Beschrijving

ETECH-trainingen verzorgt praktijkgerichte trainingen op maat voor met name de elektronica producerende industrie. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan onze klanten is ons streven!

ETECH-trainingen is een internationaal advies-, opleidings- en certificeringsinstituut en wil een vooraanstaande positie in de markt innemen en zich presenteren als een onafhankelijke, vakbekwame en betrouwbare partner, voor alle elektrotechnische- en commerciële opleidingen en certificeringen.

ETECH-trainingen levert een zo uitgebreid mogelijk opleidingenaanbod dat aansluit op de behoefte en vragen van onze klanten. Naast de opleidingen begeleidt en adviseert ETECH-trainingen bedrijven onder andere bij het behalen en implementeren van een IPC certificaat.

Het leveren van maatwerk is een van onze sterke kanten. De behoeften van onze klant staan voorop! Wij nemen daarom de tijd om uw specifieke eisen en wensen rustig te bespreken. Maatwerk vereist immers een goede inventarisatie en een goede voorbereiding. Wij beschikken over de middelen en mogelijkheden om onze opleidingen en trainingen zowel op eigen locatie, als op locatie van de klant te verzorgen.