IPC Trainings

Si vous êtes à la recherche d'un partenaire fiable et compétent pour la formation et l'éducation de votre personnel, nous vous recommandons notre partenaire Ramon Essers.

Jamais auparavant un enseignant plus passionné et enthousiaste de vous rendre visite, qui peut ramener les gens de votre amour pour le travail! Il suffit de demander des références de nos clients.

Ne hésitez pas à ne hésitez pas à le contacter pour discuter de vos besoins.

Et bien sûr, votre peuple, pendant la formation, puis de se familiariser avec des matériaux professionnels PrintTec.

Avez-vous assisté à un cours Etech ESD ou de la soudure? Ensuite, vous obtenez aussi une belle surprise ...

!

ETECH trainingen

ETECH-trainingen verzorgt praktijkgerichte trainingen op maat voor met name de elektronica producerende industrie. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan onze klanten is ons streven!

ETECH-trainingen is een internationaal advies-, opleidings- en certificeringsinstituut en wil een vooraanstaande positie in de markt innemen en zich presenteren als een onafhankelijke, vakbekwame en betrouwbare partner, voor alle elektrotechnische- en commerciële opleidingen en certificeringen.

ETECH-trainingen levert een zo uitgebreid mogelijk opleidingenaanbod dat aansluit op de behoefte en vragen van onze klanten. Naast de opleidingen begeleidt en adviseert ETECH-trainingen bedrijven onder andere bij het behalen en implementeren van een IPC certificaat.

Het leveren van maatwerk is een van onze sterke kanten. De behoeften van onze klant staan voorop! Wij nemen daarom de tijd om uw specifieke eisen en wensen rustig te bespreken. Maatwerk vereist immers een goede inventarisatie en een goede voorbereiding. Wij beschikken over de middelen en mogelijkheden om onze opleidingen en trainingen zowel op eigen locatie, als op locatie van de klant te verzorgen.